80 / 100
6 manieren voor een zakelijke kerstgroet 2019
Zakelijke kerstgroet

WHAM! op de radio, kerstballen in de etalage en oliebollen op de markt!

Saamhorigheid ontstaat. Tijdens de feestdagen verbinden wij ons met elkaar. Niet alleen thuis met familie en vrienden, maar ook zakelijk, met je klanten! Met een zakelijke kerstgroet verbind je je nog sterker met je klant. In dit bericht hebben vind je 6 eenvoudige manieren om jouw klanten fijne feestdagen te wensen.

Zakelijke kerstgroet in je email handtekening

Een belangrijk onderdeel van je huisstijl is de email handtekening. Bij de meeste emailsoftware zoals Outlook en Gmail kun je dit eenvoudig toevoegen. Dit is een belangrijke plek in je communicatie met je klanten, misschien wel één van de allerbelangrijkste. Deze info is voor je klanten niet te missen. Je mailt immers met ze. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om direct na Sinterklaas je kerstgroet te verkondigen en iedereen vrede op aarde te wensen!

 

zakelijke kerstgroet        zakelijke kerstgroet
Voorbeeld van een aangepaste handtekening voor kerst – Combigas BV

Sociale media

De wereld verbinden, dat is de kernwaarde van Facebook volgens oprichter Mark Zuckerburg. Dus tijdens de feestdagen is dit het uitgelezen moment om daar gebruik van te maken. De meeste ondernemers hebben een aantal sociale media-kanalen. LinkedIn vaak, maar Twitter en Facebook en Instagram zijn ook goed vertegenwoordigd bij bedrijven en zelfstandigen. De één is er actiever in dan de ander maar sociale media is natuurlijk hét middel om je volgers en fans een warme kerstgroet te brengen. Een no-brainer dus. Wil jij je zakelijke kerstgroet extra kracht bij zetten neem dan de kleine moeite en promoot je bedrijf via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En uiteraard laat jij daarbij je aanbieding voor de feestdagen niet achterwege!

Hier een voorbeeld van een legendarische kerstgroet van Heineken 🙂

zakelijke kerstgroet

Op de website

Er zijn verschillende manieren om ook op je website je bezoekers in de juiste stemming te krijgen. Maar het feit dat je er iets mee doet, geeft aan dat je actief bent op je site. Dat zorgt ervoor dat jouw bezoekers de inhoud van je site zien als actueel. Wat er weer voor zorgt dat bezoekers langer blijven omdat ze waarschijnlijk nergens nieuwere informatie vinden dan op jouw website. Heb je een WordPress of Joomla website? Dan zijn er leuke plugins die bijvoorbeeld sneeuwvlokken over je website laten dwarrelen. Gebruik je een slider op je website? Dan kun je een slide toevoegen waarbij jij je klanten alvast een fijne kerst wenst!

zakelijke kerstgroet

De WordPress plugin: Wp SuperSnow

Zakelijke kerstgroet met een persoonlijke kerstkaart

Je kunt in de meeste gevallen niet iedereen een compleet kerstgeschenk sturen, een fles wijn of kerststol. Toch wil je al je klanten (langlopende relaties maar ook nieuwe klanten en die waar je ooit zaken mee hebt gedaan) een persoonlijke boodschap sturen. Dat kan goed met een eigen kerstkaart. Met een design die helemaal in je eigen huisstijl past of met een kaart en een leuke foto met subtiel je bedrijfslogo of naamsvermelding. Het geeft net even dat beetje extra en je klanten weten dat je aan ze denkt! Je kunt zelfs nog verder personaliseren door de ontvanger met de voornaam aan te spreken!

Persoonlijke verpakking van je kerstgeschenk

Een select gezelschap, vaak je vaste klanten, wil je tijdens de feestdagen wat extra’s geven. Denk aan een flesje wijn, kerststol of warme muts. Maar dat leuke extraatje kun je natuurlijk ook presenteren in een eigen ontworpen verpakking!

Zakelijke kerstgroet via nieuwsbrief of mailing

Stuur je regelmatig een nieuwsbrief naar je klanten en relaties? Dan kun je die tijdens de feestdagen natuurlijk eens lekker bedekken met een laagje kerstsfeer! Je hebt natuurlijk al een nauwe band met je lezers, anders lazen ze je mails niet. De mensen die dichterbij je staan wens je natuurlijk een extra gezellige en warme kerst toe. Dat is ook de gelegenheid om die mensen uit te nodigen voor de kerstborrel!

Tip: Wees creatief!

Je bent niet de enige die zijn klantenbestand een kerstgroet wenst. Als je wilt opvallen met je kerstgroet wees dan creatief! Heb je geen idee? Neem dan contact op en we bedenken samen een leuke kerstgroet voor jouw klanten!

Offerte aanvragen

Vul eenvoudig je wensen in en ontvang binnen 24 uur een offerte in je mailbox.

Of bel 038 785 516

Offerte aanvragen

Vul eenvoudig je wensen in en ontvang binnen 24 uur een offerte in je mailbox.

Of bel 038 785 516