Websites die scoren vanaf € 39 / maand

Een professionele website laten maken, ontworpen in jouw stijl, voorzien van alle technische snufjes die jij nodig hebt om jou bedrijf te promoten! Onze websites zijn geschikt voor ieder scherm, gaan snel van pagina naar pagina en geven precies weer wat jij er op wilt hebben. Wij optimaliseren elke pagina zodat ze goed gevonden worden in zoekmachines. Inclusief 15 pagina’s, al voor
€ 39 per maand.

Waarom kies je voor ons?

 • Aantrekkelijk en uniek ontwerp voor iedere website
 • Je weet vooraf de kosten
 • Supersnelle webhosting en email
 • Gratis instructie om zelf content toe te voegen
 • Supergoed geoptimaliseerd voor Google

Jouw website moet opvallen. Daarvoor moet hij eerst goed gevonden worden! Wij zorgen dat jouw website gelijk goed zichtbaar is in de zoekmachines. Of je nou een fysiotherapeut bent of een beautysalon hebt, wij bouwen je website en adviseren je om zoveel mogelijk bezoekers op je site te krijgen

Voorzien van alle tools die je nodig hebt

Elke website is maatwerk. Jij geeft de voorkeur aan een aanmeldknop voor een offerte of hebt liever dat je klanten je bellen. Voor ieder wat wils en daarom geloven wij in maatwerk voor iedere site. Wij hebben een breed scala aan gratis tools die wij voor je installeren op de site.

Up to date

Google wil dat je site up-to-date is (en jij waarschijnlijk ook). Omdat de techniek niet stil staat en je hackers niet de kans wilt geven je site binnen te dringen.  Zo behoudt je website zijn ranking in Google en is hij goed beveiligd, wel zo prettig!

Optimale mix van online en offline communicatie

Wij zorgen voor een snelle en prettige website voor jou en jou bezoekers. Eenduidigheid is cruciaal in zakelijke communicatie. Zorg dat je online én offline hetzelfde uitstraalt. Wij denken graag met je mee over jou online en offline communicatie. 

Bekijk hier enkele voorbeelden

Sinds 2012 maken wij websites in WordPress. Bekijk de recent opgeleverde websites!

Content is king!

Je website is zo goed als de content die er op staat. Je website wordt gevonden door de content, de zoektermen die erin vermeldt staan, daarom: Content is king! Wij doen uitgebreid onderzoek naar slimme zoekwoordcombinaties die jou relevante bezoekers op gaan leveren.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor de website in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl en product en niet te vergeten de boodschap die je wilt communiceren. De site gaat pas live als jij tevreden bent en ook daarna kunnen wij nog aanpassingen doen.

Prettige prijzen

Je vraagt je wellicht af, een website voor € 39, wat krijg ik daar dan voor? Voor € 39 per maand maken wij een website voor je die:

 • Geschikt is voor alle beeldschermen;
 • Voorzien is van maximaal 15 pagina’s;
 • Een offerte of contactformulier heeft;
 • Geoptimaliseerd is voor de zoekmachines (SEO);
 • Gekoppeld is aan Google Analytics en Google Searchconsole zodat jij de resultaten kan inzien;
 • Maand in maand uit geupdate wordt.

Meer mogelijk

Uiteraard is er veel meer mogelijk, we zijn benieuwd naar jouw vraag! Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Neem contact op via 038 7850 516 of laat een bericht achter via het formulier.

Wil je een professionele website laten maken die gelijk hoog ranked in Google?

Neem contact op!

14 + 15 =

Wat zeggen onze klanten?

Website laten maken

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Website laten maken

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Downloadde tarievenlijst

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!