Website laten maken Zwolle

Een professionele website laten maken, ontworpen in jouw stijl, voorzien van alle technische snufjes die jij nodig hebt om jou bedrijf te promoten! Onze websites zijn geschikt voor ieder scherm, gaan snel van pagina naar pagina en geven precies weer wat jij er op wilt hebben. Wij optimaliseren elke pagina zodat ze goed gevonden worden in zoekmachines.

Website laten maken Zwolle, waarom bij ons?

 • Aantrekkelijk en uniek ontwerp voor iedere website
 • Je weet vooraf de kosten
 • Supersnelle webhosting en email
 • Gratis instructie om zelf content toe te voegen
 • Supergoed geoptimaliseerd voor Google

Jouw website moet opvallen. Daarvoor moet hij eerst goed gevonden worden! Wij zorgen dat jouw website gelijk goed zichtbaar is in de zoekmachines. Of je nou een fysiotherapeut bent of een beautysalon hebt, wij bouwen je website en adviseren je om zoveel mogelijk bezoekers op je site te krijgen

Voorzien van alle tools die je nodig hebt

Elke website is maatwerk. Jij geeft de voorkeur aan een aanmeldknop voor een offerte of hebt liever dat je klanten je bellen. Voor ieder wat wils en daarom geloven wij in maatwerk voor iedere site. Wij hebben een breed scala aan gratis tools die wij voor je installeren op de site.

Up to date

Google wil dat je site up-to-date is (en jij waarschijnlijk ook). Omdat de techniek niet stil staat en je hackers niet de kans wilt geven je site binnen te dringen.  Zo behoudt je website zijn ranking in Google en is hij goed beveiligd, wel zo prettig!

Optimale mix van online en offline communicatie

Wij zorgen voor een snelle en prettige website voor jou en jou bezoekers. Eenduidigheid is cruciaal in zakelijke communicatie. Zorg dat je online én offline hetzelfde uitstraalt. Wij denken graag met je mee over jou online en offline communicatie.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Sinds 2012 maken wij websites in WordPress. Bekijk de recent opgeleverde websites!

Content is king!

Je website is zo goed als de content die er op staat. Je website wordt gevonden door de content, de zoektermen die erin vermeldt staan, daarom: Content is king! Wij doen uitgebreid onderzoek naar slimme zoekwoordcombinaties die jou relevante bezoekers op gaan leveren.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor de website in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl en product en niet te vergeten de boodschap die je wilt communiceren. De site gaat pas live als jij tevreden bent en ook daarna kunnen wij nog aanpassingen doen.

Prettige prijzen

Iedere website is maatwerk. Dat wil niet zeggen dat het perse duur moet zijn. De tijden van duizenden euro’s voor een website van een ZZP-er zijn vervlogen. Bij ons starten de prijzen bij €475 voor een complete website met 3 pagina’s. Wil jij meer met je website doen? Dan is dat mogelijk. Onze websites zijn standaard:

 • Geschikt is voor alle beeldschermen;
 • Voorzien is van minimaal 3 pagina’s;
 • Voorzien van een offerte- of contactformulier;
 • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO);
 • Gekoppeld aan Google Analytics en Google Searchconsole zodat jij de resultaten kan inzien;
 • Voorzien van supersnelle hosting.

Meer mogelijk

Uiteraard is er veel meer mogelijk, we zijn benieuwd naar jouw vraag! Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Neem contact op via 038 7850 516 of laat een bericht achter via het formulier.

Kom in contact

Wil je een nieuwe website laten maken maar eerst meer informatie? Vul je gegevens in en we nemen direct zsm contact op. Of bel 038 – 7850516

Waarom Basisreclame?

Website laten maken Zwolle Uniek ontwerp
Website laten maken Zwolle Vast tarief
Website laten maken Zwolle 100% tevredenheid

website laten maken zwolle

Vrijblijvend gesprek aanvragen