Verpakking ontwerpen

Van het schap naar het mandje of via de webshop naar jouw klant. Productverpakking beschermt en verkoopt jouw product! Laat je productverpakking ontwerpen door Basisreclame. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Hoe bepalend is het ontwerp, voor jouw product

Een professioneel ontworpen verpakking kost geld maar levert nog meer op. Een verpakking met een goed design verhoogt je herkenbaarheid en is een visitekaartje van je bedrijf. Helemaal met een verpakking met de touch, looks & feels van je bedrijf. Een verpakkingsontwerp met een matte uitstraling of die zacht en pluizig aanvoelt motiveert consumenten om het product aan te willen raken.

Uniek design voor je verpakking

Elke verpakking die wij maken heeft een uniek design. We werken binnen de huisstijl van jouw bedrijf en ontwerpen een op maat gemaakte verpakking die jouw product nog beter uit laat komen. We werken met materialen, formaten en kleuren die zorgen voor een unieke en professionele verpakking. Een bijzondere vorm of uitstraling laat je product nog meer opvallen.

Optimale mix van online en offline communicatie

Wij zorgen dat jij opvalt met jou bedrijfsnaam, logo en huisstijl. Eenduidigheid is cruciaal in zakelijke communicatie. Zorg dat je online én offline hetzelfde uitstraalt. Als je dat combineert met een eigen identiteit word je overal herkend.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij hebben al vaak verpakking ontwerpen gemaakt. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Maatwerk in verpakking ontwerpen

Er komt veel kijken bij het ontwerpen en maken van een professionele verpakking. Wij ontwerpen en maken de verpakking die past bij jouw huisstijl en uitstraling zodat klanten snel doorkrijgen wat je te bieden hebt. Jij geeft je wensen aan, wij werken die uit en maken de perfecte verpakking voor jouw product. In elke kleur, vorm en maat en wel zo dat je bedrijf herkenbaar is voor je klanten.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor de verpakking in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl en product en niet te vergeten de boodschap die je wilt communiceren. Wij doen een voorstel in 3D voor het ontwerp van de verpakking; jij kijkt mee en beslist. Totdat we een verpakking hebben met een aantrekkelijk design en een pakkende uitstraling waar jij helemaal tevreden over bent.

Prettige prijzen

Wij hanteren prettige prijzen voor jouw verpakking, of het nou gaat om enkele tientallen of om honderden stuks. Bij ons zijn alle vormen en maten mogelijk, van simpel tot luxe. Ook voor kleine aantallen maken wij een pakkend ontwerp  voor een prettige prijs. We ontwerpen de verpakking binnen de kaders die jij aangeeft. Wij rekenen prijzen die daarbij passen. En dat is nooit teveel!

Wil je een professionele verpakking laten ontwerpen voor je product, cadeau of relatiegeschenk? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Verpakking ontwerpen Korte lijnen
Verpakking ontwerpen Flexibel en betaalbaar
Verpakking ontwerpen We doen wat we zeggen
Verpakking ontwerpen Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Verpakking ontwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Verpakking ontwerpen

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje