Blijf ‘Top of Mind’
met social media

Ontdek hoe jij scoort met social media

Basisreclame laat jouw bedrijf zien aan de mensen en bedrijven die er het meest toe doen.  Met behulp van naamsbekendheidscampagnes in combinatie met relevante informatie kunnen we jouw bedrijf helpen om de aandacht te trekken die het nodig heeft. Wij helpen bij het onderzoek, de strategie, implementatie, beheer en rapportage van jouw social media campagne.

Zo gebruik je social media op de juiste manier

Je bent op alle belangrijke social media platforms aanwezig, maar je behaalt maar weinig succes. Kan het hieraan liggen? Basisreclame brengt je probleem in beeld en zorgt voor een oplossing.

1. Onderzoek je resultaten

Weet jij waar en waarmee jij het beste scoort? Welke dienst past het beste bij welk platform? Wij testen resultaten en kijken hoe de markt beweegt. We bouwen een campagne en testen totdat het kwartje valt en jouw advertentiebudget zo goed mogelijk besteed wordt!

2. Kies een strategie

We bepalen de koers en stellen doelen. We kiezen een vormgeving die scoort en een tekst die informeert en overtuigt. Je naamsbekendheid groeit als mensen jouw teksten herkennen en je gaan volgen. Dat doen ze vaak niet al de eerste keer. Zorg er daarom voor dat ze je vaker zien en dat ze snel zien dat jij het bent. Met een relevante boodschap met meerwaarde heb jij er snel een volger bij!

Social media marketing

3. Bewaak de uitvoering

Een plan is maar plan als er geen actie aan wordt gegeven. Basisreclame ontwikkelt een actieplan met duidelijke stappen en data zodat er structureel en op tijd aantrekkelijk vormgegeven advertenties, updates, video’s of afbeeldingen geplaatst worden om jouw publiek betrokken, geboeid en actief te houden.

4. Hou het in de gaten

Basisreclame zorgt ervoor dat social media campagnes ultiem benut worden. Wij zetten ons dagelijks in om aan te sturen en bij te draaien als dat nodig is. Iedere social media campagne moet gemanaged worden want je wilt grip op de manier waarop je budget besteed wordt, welke advertenties presteren en welke meer aandacht nodig hebben. Basisreclame zit er bovenop!

5. Analyseren en rapporteren

Uiteindelijk wil je weten waar jouw kostbare euro’s naar toe gaan en wat ze opleveren. De meeste platforms leveren geweldige statistieken en rapporten. Basisreclame analyseert de resultaten, overlegt die met de opdrachtgever en komt waar nodig met verbetervoorstellen.

Kies een platform

Kijk waar je doelgroep zich bevindt en kies dat platform. Zorg dat je daar zichtbaar bent en blijft. Kies een strategie, heb lef en onderscheid je, alleen dan zul je fans en volgers krijgen die jou berichten delen en doorklikken naar je website.

Social media verandert, maar de basis blijft gelijk. Houd het sociale aspect in acht en durf daarnaast je aanbiedingen te doen. Stel je kwetsbaar op, wees transparant en vooral, jezelf.

Bereik je doelgroep met social media

De mogelijkheden van social media zijn ongekend. Bijna iedereen zit op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin en daarom kun jij jouw klant via social media bereiken. Hoe je dat het beste doet is afhankelijk van jou en jouw producten of diensten.

Wil je meer weten over social media marketing? Neem contact op, wij vertellen je er graag meer over!

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Social media marketing Korte lijnen
Social media marketing Flexibel en betaalbaar
Social media marketing We doen wat we zeggen
Social media marketing Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Social media marketing

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Social media marketing

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje