Waarom voor Basisreclame kiezen?

Onze klanten vertellen het!

Referenties

Dit zeggen klanten over de diensten van Basisreclame

Referenties

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Referenties

Goede prijs-kwaliteit verhouding, perfect voor startende ondernemers!
Mark vertaalt samen met jou je wensen naar een website die jouw onderneming perfect in beeld brengt. Ook het ontwerp en de uitvoering van diverse vormen van reclamemateriaal is bij hem in goede handen. Inmiddels werk ik, als fotograaf, ook weleens samen met Mark aan opdrachten. De communicatie en afstemming hierbij verloopt uitermate prettig. Ik beveel Mark zeer zeker aan bij zzp-ers en MKB!

Marja Poldermans

Eigenaar, MP Fotografie

Referenties

Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. 
Proffesioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad.
Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van Basisreclame.

Paulien van Bruggen

Founder, Go North

Referenties

Basisreclame heeft een website en mooie brochure voor onze Zorgboerderij ontwikkeld, Ook onze visitekaartjes tonen een professionele uitstraling. Mark, bedankt voor je vakwerk! Goed luisteren en begrijpen wat de cliënt bedoelt en wenst, dat is jouw kwaliteit! Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Heleen en Herman Hage

Eigenaren, Fra Limgardur

Referenties

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Referenties

Uitstekende dienstverlening voor een betaalbare prijs
Basis Reclame heeft voor mij de website, brochures, visitekaartjes ontwikkeld en geregeld en geeft adviezen hoe dit onderhouden kan worden. Mark Botter is creatief en komt met prima ideeën die erg toepasbaar zijn. Hij is een klankbord voor mijn bedrijf op het gebied van marketing en internet gebruik.
De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Alfons Mulder

Eigenaar, Fivéma

Referenties

Het offerte- en implementatietraject van onze nieuwe website is in een zeer kort tijdbestek afgerond. Uiteraard zijn wij zeer tevreden over onze website en de gekozen vormgeving, welke is opgemaakt en gerealiseerd door Basis Reclame!

Het Snoer Om

Energieadvies bureau Het Snoer Om

Referenties

Prettig bedrijf om zaken mee te doen
Onlangs heeft Mark een nieuwe website voor ons gebouwd, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de prettige communicatie.

G. Riezebosch

Medewerker, LMB vd Berg

Referenties

Basisreclame zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitingen er professioneel uitzien. Websites, factsheets, kerstkaarten, autoreclame, etc. Ook verzorgen ze grafische weergaven in onze HR-adviesrapporten en onderzoeksrapportages waar onze klanten telkens weer van onder de indruk zijn.

Marinus van Petegem

Eigenaar, PTGM

Referenties

Goede communicatie leidt tot mooie reclame-uiting. Prima resultaat. Goed geluisterd naar mijn wensen en die vertaald in een mooi product.

Rob Krot

Eigenaar, Eik Producties

Referenties

Kwaliteit voor een goede en duidelijke prijs.
Basisreclame is ons vaste reclamebureau. Zij hanteren korte lijnen en snelle ”levering”. Kwaliteit staat hoog bij hun in het vaandel, op dit moment lopen 160 medewerkers in werkkleding waarvan het design van Basisreclame afkomstig is. Wij raden dan ook Basisreclame ten zeerste aan!

Nick van Bruggen

Eigenaar, NXPD

Referenties

Plezierige samenwerking!
De opdracht, welke wij het bureau hebben gegeven, is vlug opgepakt en creatief erg goed uitgewerkt. De samenwerking is constuctief en plezierig. Ook de nazorg trajecten worden vlot opgepakt. Mark, dank je wel voor de plezieige samenwerking en op naar de vervolgopdracht van ons bedrijf. 

Warm and Tender

Saunageuren en Wellness Producten

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Referenties Korte lijnen
Referenties Flexibel en betaalbaar
Referenties We doen wat we zeggen
Referenties Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek