Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau

Brochure ontwerp reisbureau

Go North verzorgt unieke reizen naar Scandinavië. En wat voor een reizen. Op zoek naar beren in Lapland of een lekker hiken in Denemarken? Het kan allemaal bij Go-North. Maar bij zulke unieke reizen, hoort een passende brochure. Het brochure ontwerp dat het reisbureau eerder had laken maken voldeed niet meer omdat de reizen veranderd waren. Het design mag helemaal anders en daarom is Basisreclame voor het nieuwe project: brochure ontwerp reisbureau.

Scandinavisch brochure ontwerp

Als je aan Scandinavië denkt, denk je aan simplisme, strakke lijnen en niet teveel poespas. De warmte komt door de foto’s, de professionele foto’s die het reisbureau heeft laten maken. Van foto’s van rendieren tot mooie vergezichten over de Zweedse vlaktes, allemaal zijn ze prachtig en natuurlijk voer voor elke designer. Daarom gingen wij de uitdaging graag aan om een Scandinavisch brochure ontwerp voor dit reisbureau te maken.

Meedenken en adviseren

Het spreekt voor zich dat wij met de klanten meedenken en ons advies waar nodig is geven. Vaak hebben ondernemers wel een idee van wie hun doelgroep is en hoe je deze groep aanspreekt maar soms ook niet. Dan springen wij in met onderzoek, brainstormen we en komen we met gedegen advies dat in het brochure ontwerp verwerkt wordt! Zo ook bij het ontwerp voor deze brochures.

Details

Online en offline marketing

Categorie

Ontwerp

Het ontwerp

brochure ontwerp reisbureau

Briefing

Brochure ontwerp reisbureau Go-North. De vraag was een mooi en simplistisch design voor de nieuwe reizen naar Scandinavië. Veel foto’s gebruiken en grote vlakken. Geen felle kleuren, wel strakke lijnen. Een brochure met matte buitenkant op A4 formaat en 12 pagina’s groot.

Enkele wensen voor het brochure ontwerp reisbureau:

  • De teksten goed verdeeld
  • Verschillende brochure ontwerpen
  • Simplistisch maar stijlvol design

Op zoek naar een grafisch ontwerp?

Je kunt hiernaast in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Waarom Basisreclame?

Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau Uniek ontwerp
Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau Vast tarief
Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau Ook drukken
Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau 100% tevredenheid

Nieuw Brochure Ontwerp Reisbureau

Offerte aanvragen

14 + 2 =