Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten

Ontwerp en realisatie van gevelreclame voor uitzendbureau NXPD in Heerde

NXPD Personeelsdiensten heeft een nieuwe vestiging geopend in Heerde. Uiteraard hebben we dit pand mooi aangekleed! We hebben gebruik gemaakt van de grote raampartij aan de voorkant van het pand. Ook hebben we aan de zijkant een groot spandoek met verstralers geplaatst waardoor NXPD Heerde vanaf de grote weg goed zichtbaar is.

Details

Online en offline marketing

Categorie

Signing

Nauwe samenwerking met monteurs

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van zeer diverse gevelreclame. Dat doen wij in samenwerking met Supreme Reclame uit Hasselt. Wij leveren o.a. freesletters van kunststof of van aluminium (Dibond). Ook kan de gevel beplakt worden met folie of voorzien worden van een opvallende lichtbak. Wil je wél licht maar geen bak? Dan is er nog de mogelijkheid om verlichte letters te nemen. Kijk eens rond in het portfolio van Supreme Reclame en laat je inspireren! Wij kunnen een impressie maken, zodat je precies ziet wat er straks aan de gevel hangt!

Het ontwerp

Gevelreclame Heerde

Briefing

Voor het nieuwe pand van uitzendbureau NXPD uit Heerde, was er de wens om een opvallende gevelreclame te laten maken. Na een korte brainstormsessie is er afgesproken om een impressie te maken voor de voor- en de zijkanten van het pand. De voorzijde moest het logo bevatten maar dan het liefst in een lichtbak. Alleen wel strak en stijlvol, geen stickers. 

Op de zijkant mocht ook gevelreclame komen. Hier mocht een spandoek komen te hangen. Basisreclame heeft een design gemaakt voor het spandoek en door Supreme Reclame is het geheel gemonteerd. Ook zijn er op de zijkant boven het spandoek nog spots gemonteerd met een tijdschakelaar. Zodra het donker wordt zijn de reclame uitingen goed zichtbaar!

Op de raampartijen moest de huisstijl van NXPD terug komen. Net zoals in het pand in Zwolle. Ook hiervoor is een impressie gemaakt. Na een aantal aanpassingen is ook dit gerealiseerd. NXPD staat er goed en duidelijk op!

We helpen verder met je reclame uiting

Vul het formulier in of bel ons op 038 7850 516 voor meer informatie over je marketing of reclame uiting. Wij helpen je graag verder!

Waarom Basisreclame?

Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten Uniek ontwerp
Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten Vast tarief
Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten Ook drukken
Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten 100% tevredenheid

Gevelreclame Heerde NXPD Personeelsdiensten

Vrijblijvend gesprek aanvragen

5 + 6 =

Gerelateerde projecten