De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam

Folders ontwerpen | RealEstateManager Amsterdam

Een app waarmee je al je (huur) vastgoedobjecten beheert. Met alle kerngegevens die je nodig bent om altijd met de juist info op locatie te zijn. RealEstateManager is een betaalbare app die iedereen met een vastgoedportefeuille nodig heeft om zijn zaken goed te regelen.

Folder ontwerpen voor een vaste prijs

De ontwikkelaars van de app (i-Reservations b.v.) hebben ons benaderd om een zakelijk en professioneel folder ontwerp te maken. Het ontwerp komt in de meeste gevallen tot stand na een aantal aanpassingsronden. Ook voor de RealEstateManager uit Amsterdam hebben wij enkele ronden nodig gehad om tot een definitief ontwerp te komen. Uiteraard zat dit bij de afgesproken prijs in!

Meedenken en adviseren

Het spreekt voor zich dat wij met de klanten meedenken en ons advies waar nodig geven. Vaak hebben ondernemers wel een idee van wie hun doelgroep is en hoe je deze groep aanspreekt maar soms ook niet. Dan springen wij in met onderzoek, brainstormen we en komen we met gedegen advies dat in het folder ontwerp verwerkt wordt!

Details

Online en offline marketing

Categorie

Ontwerp
De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam

Het ontwerp

folders ontwerpen amsterdam

Briefing

Folders ontwerpen Amsterdam. Real Estate Manager wil een strakke uitstraling en de kleuren van de huisstijl in een folder op A4 formaat met 4 pagina’s.

Enkele wensen voor het folder ontwerp:

  • De teksten goed verdeeld
  • Verschillende folder ontwerpen
  • Gebruik van de huisstijl kleuren

Op zoek naar een grafisch ontwerp?

Je kunt hiernaast in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Waarom Basisreclame?

De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam Uniek ontwerp
De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam Vast tarief
De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam Ook drukken
De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam 100% tevredenheid

De Nr 1 in folders ontwerpen Amsterdam

Offerte aanvragen

15 + 8 =