Folder ontwerp groothandel

Folder ontwerp groothandel Spuma

Fris folder ontwerp groothandel

Wanneer je een folder ontwerp maakt, is het van belang dat je de doelgroep direct aanspreekt. Daarnaast wil je als nieuw bedrijf een goede indruk maken bij potentiele klanten dus zorg je voor een uniek folder ontwerp. Voor groothandel Spuma hebben wij een drieluik folder ontwerp gemaakt dat een eigen uniek ontwerp heeft maar gelijk de doelgroep aanspreekt.

Foto’s in folder ontwerp

Bij veel projecten is het van belang dat er goede productfoto’s of sfeerfoto’s beschikbaar zijn. Voor het folder ontwerp van dranken groothandel Spuma, kunnen we terugvallen op foto’s van de leveranciers. Dit gebeurd in de praktijk wel vaker. Deze grotere partijen hebben vaak al een communicatie afdeling die mooie reclame foto’s van hun producten hebben gemaakt. Het is goed om het bedrijf zelf in beeld te krijgen maar bij een startende onderneming is daar niet altijd budget voor. Daarom is een mooi design zo belangrijk. Daar is ook budget voor nodig maar de folder moet er toch komen, dus dan is het verstandig om daar als eerste in te investeren. Een goed design trekt de klanten aan terwijl een slecht design klanten wegjaagt.

Aanbiedingen in folder ontwerp groothandel

Bij groothandels gaat het vaak om de aanbiedingen. De folder staat er namelijk vol mee! Bedenk van te voren of je met een aanbieding wil stunten in je folder of brochure ontwerp. Een bedrijfsbrochure moet in sommige gevallen langer meegaan dan dat de actie duurt. Wat doe je dan? Vaak kiezen onze klanten ervoor om de folder te combineren met een flyer ontwerp. De flyer kan als inlay aan de folder worden toegevoegd en de kosten zijn vaak aanzienlijk lager voor het ontwikkelen van een flyer en hoeft vaak maar één boodschap te bevatten.

 

Details

Online en offline marketing

Categorie

Ontwerp

Het ontwerp

Brochure ontwerp dranken

Briefing

Een strak design dat de doelgroep direct aanspreekt met een fris uiterlijk en een heldere boodschap.

Enkele wensen voor het folder ontwerp:

  • Grote foto’s van de producten
  • Actie duidelijk zichtbaar
  • Frisse uitstraling

Op zoek naar een grafisch ontwerp?

Je kunt hiernaast in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Waarom Basisreclame?

Folder ontwerp groothandel Uniek ontwerp
Folder ontwerp groothandel Vast tarief
Folder ontwerp groothandel Ook drukken
Folder ontwerp groothandel 100% tevredenheid

Folder ontwerp groothandel

Offerte aanvragen

4 + 2 =