Flyer Ontwerp Makelaar Gouda

Flyer ontwerp Makelaar Gouda | Blauw Makelaars

Robert Kalmeijer is een trotse makelaar. Hij is trots op zijn stad Gouda en trots op zijn bedrijf: Blauw Makelaars. Blauw Makelaars draait al enkele jaren en doet het goed. Zijn klanten zijn tevreden en schrijven goede referenties. Robert is nuchter persoon en kan een rekensom maken, dat hoort nou eenmaal zo in de makelaardij. Dat rekenen past hem ook goed bij het ondernemen want hij rekende al snel uit dat een flyer actie met 10.000 flyers op een gemeente met 30.000 huishoudens een zeer lucratieve manier is om meer naamsbekendheid te creëren.

Hoogstaand design voor flyer ontwerp makelaar Gouda

Ook weet Robert dat niet elke flyer gelijk is. Het design moet het verschil maken. Daarom legt hij de lat hoog voor zijn flyer ontwerp. Het moet een chique uitstraling hebben maar niet té. Blauw Makelaars is dan een professioneel bedrijf, het is (nog) niet de grootste makelaar van Gouda en ook niet de duurste. Blauw richt zich op starters. Een starter moet vaak de kosten laag houden omdat je een hoge eigen inleg moeten betalen bij een eerste hypotheek. Dus de opdracht is duidelijk, een strak, modern en mooi design dat klasse uitstraalt, zonder toeters en bellen.

Kleurgebruik bij het flyer ontwerp

Eigenlijk het enige dat Robert had qua huisstijl, was het logo. Daar hebben wij bijpassende kleuren aan toegevoegd om zo een prettig design te krijgen. Voor de accenten hebben wij een contrasterende kleur (groen) gekozen. Het lettertype waar het logo mee ontworpen is, hebben wij voor het flyer ontwerp ook gebruikt (Cleanvertising), hierbij hebben we gekozen om de grote koppen dik te maken, in het wit, zodat het lekker knalt, zonder dat het uit de toon valt.

Oordeel zelf!

Wat vind jij van het flyer ontwerp? Is het makelaar waardig? Robert is in ieder geval tevreden en heeft de volgende 10.000 ook alweer besteld. Binnenkort is iedereen in Gouda op de hoogte van Blauw Makelaars!

 

 

Categorie

Ontwerp
Flyer Ontwerp Makelaar Gouda

Het ontwerp

Flyer Ontwerp Makelaar Gouda

Briefing flyer ontwerp makelaar

A5 flyer ontwerp voor een makelaar uit Gouda. Een dubbelzijdige flyer waarin de makelaar én Gouda goed te zien zijn. De flyer moet met name starters aantrekken en natuurlijk mensen die het huis willen verkopen. Een gratis waardebepaling is de trigger.

Op zoek naar een grafisch ontwerp?

Je kunt hiernaast in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Waarom Basisreclame?

Flyer Ontwerp Makelaar Gouda Uniek ontwerp
Flyer Ontwerp Makelaar Gouda Vast tarief
Flyer Ontwerp Makelaar Gouda Ook drukken
Flyer Ontwerp Makelaar Gouda 100% tevredenheid

Flyer Ontwerp Makelaar Gouda

Offerte aanvragen

9 + 3 =