Blauw Makelaars

Website en SEO voor Blauw Makelaars

Blauw Makelaars uit Gouda had aanvankelijk een eenvoudige website gemaakt met een gratis online tool, die diende als hun online visitekaartje. Naarmate het bedrijf groeide, werd het tijd om de website aan te pakken.

Briefing

Blauw Makelaars zocht een systeem waarbij er zelf nieuwe objecten aan de website toegevoegd konden worden. Daarnaast moest de uitstraling strak zijn maar niet te eenvoudig. Het mag knallen maar niet te uitbundig, we zijn een serieuze partij en dat willen we uitstralen.

Daarnaast moest de website goed gevonden worden in de zoekmachines.

 

Details

Online en offline marketing

Categorie

Online | Ontwerp | SEO

De ontwerpen

Eindresultaat

Een frisse website die er strak en overzichtelijk uitziet. Er is een nieuwe CMS installatie geplaatst en er is een constante stroom van nieuwe content. Deels via de koppeling met een CRM van de makelaar zelf, waardoor objecten automatisch aan de website toegevoegd worden. Daarnaast wordt er nu maadelijks een artikel toegevoegd aan hetblog, gebaseerd op een grondige zoekwoorden analyse.

Het resultaat is dat Blauw Makelaars nu al een jaar in de top 3 staat op Google met vijf belangrijke zoekwoorden en de website staat 80% van de tijd op nummer 1. Het levert een continue stroom van nieuwe aanvragen en klanten op, met meerdere aanvragen per dag.

Daarnaast wordt de website continu bijgewerkt en ge-update zodat het systeem veilig blijft en het een frisse uitstraling houdt.

Producten:

Blauw Makelaars
Blauw Makelaars

Blauw Makelaars

Bij basisreclame ben je aan het juiste adres voor complete onzorging van je marketing. Wij hebben de website met veel tevredenheid laten bouwen, onze bedrijfsbrochures laten ontwikkelen, en wij laten maandelijks de blog op de website bijwerken. Zeer tevreden ook over de communicatie en prijs kwaliteitsverhouding.
Robert Kalmeijer

Eigenaar/Makelaar, Blauw Makelaars

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Blauw Makelaars Korte lijnen
Blauw Makelaars Flexibel en betaalbaar
Blauw Makelaars We doen wat we zeggen
Blauw Makelaars Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek