Poster ontwerp + drukken

Poster ontwerp voor een vaste prijs

Er komt veel kijken bij jouw poster ontwerp. De kleuren, teksten en foto’s moeten passen bij jouw boodschap. Basis Reclame levert het ontwerp en het drukwerk nu ook tegen vaste tarieven. Jouw vraag zetten wij om in een uniek poster ontwerp, zodat jij jouw onderneming met een frisse en unieke uitstraling kunt promoten! Waarom zou jij voor Basis Reclame kiezen?

Poster ontwerp

  • Altijd een uniek poster ontwerp
  • Je weet vooraf wat de kosten zijn
  • Verschillende aanpassingsrondes
  • Binnen 3 dagen een ontwerp onder ogen
  • Posters kunnen ook gedrukt worden

Ruime ervaring

Posters zijn een goed middel om een actie onder de aandacht te brengen. Combineer dit met je website en eventueel de social media netwerken en zorg dat daar ook aandacht wordt gegeven aan de aanbieding of actie. Het bepalen van de kleur, het lettertype, de foto’s en zelfs de dikte van het papier kunnen het verschil maken.

Voordat er wordt overgegaan op het ontwerpen van de poster, moet de strategie zo nauwkeurig mogelijk bepaalt worden. Wil je dat jouw actie slaagt? Neem dan nu contact met ons op, of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie!

Je ontvangt binnen een uur reactie!

Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden krijgen we nog steeds veel verzoeken om goede, actiematige posters te maken. Overweeg je een poster te maken? Basisreclame heeft ruime ervaring en levert snel en vakkundig een creatief en opvallend ontwerp aan.

Bekijk hier enkele voorbeelden!

Wij hebben ruime ervaring met het maken van posters. We kunnen ze ook laten drukken, al vanaf 1 stuks.

Wij schrijven ook uw teksten!

Een opvallend poster ontwerp vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Onze tekstschrijver zegt veel met weinig woorden. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Poster ontwerp en laten drukken?

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de poster inclusief het drukken! Wij combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de posters zo nodig  persoonlijk bij je af!

Beste prijs

Een uniek poster ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde maar desondanks zijn wij zeer voordelig geprijsd. Een standaard A1 poster ontwerp heb je al vanaf 195 euro. Door vooraf een prijs vast te stellen en nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • Heb je geen verassingen achteraf

Aanvraag formulier

Wat zeggen onze klanten?

Nummer 1 in poster ontwerp

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Nummer 1 in poster ontwerp

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje