Snel gevonden met Organische SEO

Organische SEO voor producten en diensten

Als mensen zoeken naar een product of dienst die jouw bedrijf levert op Google is het belangrijk dat jij hoog in de ranking komt. “Op pagina twee, tel je niet mee”. Zorg daarom voor dat de juiste zoektermen in jouw online teksten staan. Wij zoeken uit wat de beste zoektermen zijn voor jouw bedrijf en schrijven die in jouw site en blogs. Daarna zetten we alle middelen in om jouw website boven die van je concurrent te plaatsen.

Wat is organische SEO

Organische SEO verschilt van Lokale SEO omdat je kiest voor termen die niet gelokaliseerd zijn. Bijvoorbeeld, een term als “oefeningen voor rugklachten”, is heel anders dan “fysiotherapeut bij mij in de buurt”.

Om haar bezoekers de beste zoekervaring te bieden is het algoritme van Google continu in ontwikkeling. Een professioneel SEO bedrijf als Basisreclame volgt deze ontwikkelingen op de voet en past jouw pagina aan als dit nodig is.

Organische SEO

Uitgebreid zoekwoorden onderzoek voor jouw campagne

Voordat we beginnen met een organische SEO-campagne voeren we een doorlopend zoekwoorden onderzoek uit om jouw meest waardevolle zoekwoorden in jouw markt te identificeren.

Basisreclame maakt gebruik van SEO keyword tools om de keywords (zoekwoorden) te vinden die zinvol zijn voor jouw bedrijf en relevant zijn op basis van een zogenaamd keyword moeilijkheidsonderzoek. Op basis van de domeinscore (een score van 0 – 100) kunnen we zoekwoorden kiezen die jou de kans geven om in de Google-zoekmachine te strijden voor de eerste positie.

Zodra ons team de juiste keywords heeft geïdentificeerd, plaatsen we ze in een lijst en stellen we ze aan jou voor voordat we de website optimaliseren. Als jij de zoekwoorden die ons team kiest goedkeurt maken wij voor jou een organische SEO-campagne.

Linkbuilding

Inhoud (content) is slechts een onderdeel van het SEO-proces. Om de content te laten schitteren, heb je meer kwalitatieve backlinks nodig die je SEO-ranking verhogen. Basisreclame werkt samen met een netwerk van bloggers om contextuele backlinks voor je website te krijgen.

Naast de tekstuele backlinks werkt Basisreclame met hoogwaardige nieuwslinks om jouw marketing inspanningen te versterken. We werken samen met plaatselijke en landelijke persbureaus om artikelen te delen en krachtige links naar jouw website te maken die jouw ranking snel omhoog helpen.

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Organische SEO Korte lijnen
Organische SEO Flexibel en betaalbaar
Organische SEO We doen wat we zeggen
Organische SEO Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Organische SEO

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Organische SEO

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje