Lokale SEO zorgt voor Meer leads en klanten

Met lokale SEO genereer je meer leads van mensen bij jou uit de buurt

Lokale SEO is anders dan organische SEO, omdat jij je met een lokale SEO campagne richt op de bewoners en bedrijven bij jou in de buurt. Wil je meer aanvragen, telefoontjes en klanten bij jou uit de buurt? Investeer dan in Lokale SEO. Met 47% van Google’s zoekacties gericht op omgeving, is het een tactiek die je niet links wilt laten liggen.

Wanneer kies je voor Lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie is dé manier om je Google ranking te verhogen. Dit gebeurt door het implementeren van een reeks tactieken met als doel, hogere zoekresultaten wanneer een klant een “in de buurt” zoekopdracht uitvoert. Bedrijven rekenen op lokale SEO-diensten om meer klanten te krijgen via hun website zonder dat ze hoeven te betalen voor dure advertentietarieven. Heb je een nieuwe website laten maken? Zorg dan voor een continue stroom van relevante bezoekers door een optimale vindbaarheid van je site.

Lokale SEO

Zoekwoorden onderzoek voor lokale SEO

Zodra wij het zoekwoorden onderzoek hebben volbracht en weten wat jullie technische mogelijkheden zijn bepalen we de zoekwoorden voor jouw campagne. Als je al eerder lokale SEO-diensten hebt laten doen, is jullie website waarschijnlijk al bezig met het targeten van deze zoekwoorden. In de meeste gevallen vinden we een aantal “easy win” zoekwoord combinaties die jouw meest gekozen producten of diensten al bezoekers kunnen brengen.

Zo vinden we jouw ideale zoekwoord combinaties:

Lokale SEO

Online zoekwoorden tools: Ons team begint met het kijken naar zoekwoorden die mensen en bedrijven bij jou in de buurt gebruiken. We doen voorstellen voor andere zoekwoord suggesties die er voor zorgen dat jouw pagina beter scoort.

Met behulp van de zoekwoorden van je concurrent: Waarschijnlijk heeft jouw concurrent een Google ranking voor waardevolle zoekwoorden waar jij je ook op wilt richten. We beginnen met een diepgaand onderzoek naar waar ze voor scoren, hoe ze scoren, en dan maken we een betere versie door het creëren van een hogere kwaliteit content voor jouw bedrijf.

Je eigen zoekwoorden: Het eerste wat we aan een nieuwe klant vragen is op welke zoekwoorden ze zich willen richten. Door dit te bevragen weten we wat voor jou geschikte zoekwoorden zijn. Daarmee kunnen we een aanbeveling doen. Jouw klanten en hun zoekgewoonten zijn vaak de beste bron van informatie als het gaat om het vinden van lokale zoekwoord combinaties. Dus vraag hen hoe ze jou hebben gevonden.

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Lokale SEO Korte lijnen
Lokale SEO Flexibel en betaalbaar
Lokale SEO We doen wat we zeggen
Lokale SEO Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Lokale SEO

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Lokale SEO

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje