Logo en huisstijl laten maken

Jouw logo laten maken is nogal een uh, een BIG DEAL, nietwaar? De eerste indruk, zo belangrijk! Het beeldmerk geeft aan waar je voor staat. Zorg daarom bij het logo ontwerp dat je helemaal tevreden bent en laat je goed adviseren. 

Optimale mix van online en offline communicatie

Wij zorgen dat jij opvalt met jou bedrijfsnaam, logo en huisstijl. Eenduidigheid is cruciaal in zakelijke communicatie. Zorg dat je online én offline hetzelfde uitstraalt. Dat gecombineerd met een eigen identiteit en voor je het weet word je overal herkent! 

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwierpen al vele logo’s en huisstijlen, hieronder enkele voorbeelden!

Uw bedrijf, overal zichtbaar

Ben jij toe aan een professionele uitstraling of ben je de huidige vormgeving zat? Wij helpen ondernemers met hun nieuwe look and feel. Modern, eenvoudig of juist over the top. Voel je vrij om eens contact op te nemen voor een gratis brainstormsessie, we denken graag met je mee!

Logo en huisstijl laten maken

Komen we er samen uit, dan maken wij een logo en huisstijl voor je. Met alles erop en eraan zodat je lekker de boer op kunt om jou bedrijf met trots te presenteren!

Beste prijs

Een uniek ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde. Maar door vooraf een prijs vast te stellen en om nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • en geen verassingen achteraf

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Logo en huisstijl laten maken Korte lijnen
Logo en huisstijl laten maken Flexibel en betaalbaar
Logo en huisstijl laten maken We doen wat we zeggen
Logo en huisstijl laten maken Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Logo en huisstijl laten maken

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Logo en huisstijl laten maken

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje