79 / 100
Gratis WordPress E-Book
Gratis WordPress E-Book

Een waardevolle instructie voor iedereen die zelf zijn website wil gaan maken met behulp van WordPress

gratis wordpress e-book

In dit 44 pagina’s tellende ebook heb ik de laatste maanden een groot deel van mijn vrije tijd gestoken. Waarom? Omdat ik denk dat velen van jullie hier behoefte aan hebben. Tegenwoordig is een website hebben niet meer voldoende. Een website moet interactief zijn, wat betekent dat je er meer mee moet kunnen doen dan alleen aanwezig zijn op het wereld wijde web. WordPress helpt je daarbij!

Je website serieus nemen

Veel ondernemers weten maar al te goed dat actief zijn op internet voor een hogere omzet kan zorgen, maar hoe dat precies moet, weten er maar weinig.. Daarom heb ik dit ebook ter beschikking gesteld. Met deze handleiding kan jij je eigen website serieus onder handen gaan nemen en zorgen dat je website meer bezoekers en meer conversie gaat opleveren.

Een fluitje van een cent

Met dit handboek is een website maken in WordPress een fluitje van een cent. Ik leg jullie uit hoe je een domeinnaam aanvraagt of verhuist, hoe je WordPress installeert en hoe je de eerste pagina’s en berichten plaatst!

Niet zomaar een website

Zoals de gene die mijn blog vaker lezen misschien zullen weten kan je met WordPress alles  doen wat een website op het web kan doen. De plug-ins (dé kracht van WordPress, als je het mij vraagt) die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat je bijna alle functionaliteiten op je website kunt krijgen, en in de meeste gevallen geheel gratis! Hoe plug-ins werken wordt uiteraard uitvoerig besproken in het WordPress E-Book.

Gratis WordPress E-Book

Waar wacht je nog op? Download hem vandaag en begin met het bouwen van je eigen WordPress website!

Een uur na aanmelden ontvangt u de link met de code in uw mailbox om het E-Book te downloaden!

 

 

Wordpress-website-ebook

Offerte aanvragen

Vul eenvoudig je wensen in en ontvang binnen 24 uur een offerte in je mailbox.

Of bel 038 785 516

Offerte aanvragen

Vul eenvoudig je wensen in en ontvang binnen 24 uur een offerte in je mailbox.

Of bel 038 785 516