Folder ontwerpen + drukken

Wij zorgen voor het folder ontwerp en het schrijven van je folder. Je kunt je ontwerp krijgen in alle vormen en maten. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij maken een opvallende en betaalbare folder volgens een vaste procedure. Lees hier hoe wij te werk gaan. Gelijk een offerte? Neem contact op via de knop hieronder.

In 4 stappen naar een uniek folder ontwerp

  1. Omschrijf de doelgroep: voor wie is de folder bestemd, wat vinden ze interessant, hoe spreek ik ze aan, enz.
  2. Formuleer het doel. Je moet vooraf helder hebben met welk doel je de folder laat maken: informatie geven, een actie aankondigen, mensen uitnodigen, enz.
  3. Stem het folderontwerp af op je doel en doelgroep. Hierbij letten we op de grootte, de vormgeving, de kleuren, aansprekende foto’s, pakkende teksten en alles wat nodig is om je doelgroep gemakkelijk te bereiken met je folder.
  4. We maken een eerste ontwerp. Al je wensen en eisen worden verwerkt in een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij je bedrijf, huisstijl, website en niet te vergeten jouw boodschap.

Je ontvangt binnen een uur reactie!

Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden krijgen we nog steeds veel verzoeken om goede, overzichtelijke folders te maken. Overweeg je een folder te maken? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwerpen folders in alle soorten en maten, hieronder enkele voorbeelden!

Wij ontwerpen ook uw tekst!

Een aantrekkelijke folder maken vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Om zoveel mogelijk te zeggen in zo min mogelijk woorden werken we samen met een tekstschrijver. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt. Bekijk in de rekentool de mogelijkheden om professionele teksten te laten schrijven!

Folder ontwerpen en laten drukken

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de folder inclusief het drukken van de folders! We combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de folders zo nodig  persoonlijk bij je af!

Beste prijs

Een uniek ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde. Maar door vooraf een prijs vast te stellen en om nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

 • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
 • Weet je wat je kan verwachten
 • Geen verrassingen achteraf

Aanvraag formulier

Wat zeggen onze klanten?

Folder ontwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Folder ontwerpen

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Downloadde tarievenlijst

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!