Folder ontwerpen + drukken

Wij zorgen voor het folder ontwerp en het schrijven van je folder. Je kunt je ontwerp krijgen in alle vormen en maten. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij maken een opvallende en betaalbare folder volgens een vaste procedure. Lees hier hoe wij te werk gaan. Gelijk een offerte? Neem contact op via de knop hieronder.

Een folder laten ontwerpen voor jouw doelgroep

Het is belangrijk je doelgroep goed te kennen en helder te hebben met welk doel je de folder laat ontwerpen. Vervolgens kijken we naar de grootte, de vormgeving, de kleuren, mooie foto’s, pakkende teksten en alles wat nodig is om je doelgroep gemakkelijk te verleiden met je folder.

Uniek ontwerp voor een vaste prijs

Al je wensen en eisen worden verwerkt in een uniek ontwerp. Een ontwerp dat uiteraard naadloos aansluit bij je bedrijf, je huisstijl, je website en niet te vergeten je boodschap. Jouw nieuwe folder ontwerpen we helemaal op maat, voor een vaste prijs. Vooraf krijg je een exacte offerte.

Folder ontwerpen bij Basisreclame

  • Altijd een uniek folder ontwerp
  • In lijn met je huisstijl en afgestemd op je boodschap
  • Binnen 3 dagen een eerste ontwerp
  • Meerdere aanpassingsronden
  • Vooraf helderheid over kosten
  • Binnen enkele dagen gedrukt

Bekijk hier onze projecten 

Je ontvangt binnen een uur reactie!

Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden krijgen we nog steeds veel verzoeken om goede, overzichtelijke folders te maken. Overweeg je een folder te maken? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwerpen folders in alle soorten en maten, hieronder enkele voorbeelden!

Wij ontwerpen ook de tekst voor de folders!

Een aantrekkelijke folder ontwerpen vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Om zoveel mogelijk te zeggen in zo min mogelijk woorden werken we samen met een team van tekstschrijvers. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Folder ontwerpen en laten drukken

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het ontwerpen van de folder, wil je de folders ook gelijk laten drukken? Geen probleem! We combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt.

Beste prijs

Een uniek ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde. Maar door vooraf een prijs vast te stellen en om nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • Geen verrassingen achteraf

Start vandaag met je nieuwe project

Geen ingewikkelde reclamecampagne, gewoon een folder waarmee jij de boer op kunt. Professioneel vormgegeven, in jouw huisstijl of in een nieuw jasje. Alles is mogelijk. Vul het formulier in en begain vandaag aan je nieuwe project! Een offerte is uiteraard vrijblijvend.

 

Stel je folder samen

Wat zeggen onze klanten?

Folder ontwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Folder ontwerpen

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Downloadde tarievenlijst

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!