Flyers laten ontwerpen + drukken

Professionele flyers laten ontwerpen voor een vaste prijs

Basisreclame levert het ontwerp en het drukwerk tegen vaste tarieven. Jouw vraag zetten wij om in een uniek flyer ontwerp, zodat jij jouw onderneming met een frisse en unieke uitstraling kunt promoten!

Flyers laten ontwerpen door Basisreclame

  • Altijd een uniek flyer ontwerp
  • Je weet vooraf wat de kosten zijn
  • Verschillende aanpassingsrondes
  • Binnen 3 dagen een ontwerp onder ogen
  • Flyers kunnen ook gedrukt worden

Ruime ervaring

Flyers zijn een perfect middel om een nieuw bedrijf, product, dienst of evenement onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Snel, effectief én betaalbaar.

Combineer dit met je website en eventueel de social media netwerken en zorg dat daar ook aandacht wordt gegeven aan de aanbieding of actie. Het bepalen van de kleur, het lettertype, de foto’s en zelfs de dikte van het papier kunnen het verschil maken. Voordat er wordt overgegaan op het ontwerpen van de flyer, moet de strategie zo nauwkeurig mogelijk bepaald worden.

Ondernemers die flyers laten ontwerpen door Basisreclame kunnen rekenen op de juiste strategie om met je flyeractie het meeste rendement te halen!

Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden wordt de kracht van flyers verspreiden nog steeds erkent door grote bedrijven, denk aan de folderpakketten die nog wekelijks bezorgd worden.

Flyers laten ontwerpen?

Zorg voor een ‘call to action’ op je flyers. Laat ontvangen snel je website vinden op je flyers. Zo heb jij een goede mix tussen online en offline!

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwerpen flyers in alle soorten en maten, hieronder enkele voorbeelden!

Wij schrijven ook de teksten!

Een aantrekkelijke flyer laten maken vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Onze tekstschrijver zegt veel met weinig woorden. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Flyers laten ontwerpen en laten drukken?

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de flyer inclusief het drukken! Wij combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de flyers zo nodig  persoonlijk bij je af!

Beste prijs

Flyers laten ontwerpen kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde maar desondanks zijn wij zeer voordelig geprijsd. Door vooraf een prijs vast te stellen en nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • Heb je geen verrassingen achteraf

SNel een offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten?

Flyers laten ontwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Flyers laten ontwerpen

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje