Flyer ontwerp + drukken

Uniek flyer ontwerp, meerdere aanpassingsronden, 100% tevredenheidsgarantie

Er komt veel kijken bij jouw flyer ontwerp. De kleuren, teksten en foto’s moeten passen bij jouw boodschap. Basisreclame levert het ontwerp en het drukwerk tegen vaste tarieven. Jouw vraag zetten wij om in een uniek flyer ontwerp, zodat jij jouw onderneming met een frisse en unieke uitstraling kunt promoten!

Flyer ontwerp bij Basisreclame

  • Altijd een uniek flyer ontwerp
  • Je weet vooraf wat de kosten zijn
  • Verschillende aanpassingsrondes
  • Binnen 3 dagen een ontwerp onder ogen
  • Flyers kunnen ook gedrukt worden

Ruime ervaring

Flyers zijn een perfect middel om een nieuw bedrijf, product, dienst of evenement onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Snel, effectief én betaalbaar.

Combineer dit met je website en eventueel de social media netwerken en zorg dat daar ook aandacht wordt gegeven aan de aanbieding of actie. Het bepalen van de kleur, het lettertype, de foto’s en zelfs de dikte van het papier kunnen het verschil maken. Voordat er wordt overgegaan op het ontwerpen van de flyer, moet de strategie zo nauwkeurig mogelijk bepaald worden.

Basiseclame helpt ondernemers door heel Nederland met het uittekenen van de juiste strategie om met je flyeractie het meeste rendement te halen!

Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden krijgen we nog steeds veel verzoeken om goede, actiematige flyers te maken. Overweeg je een flyer te maken? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwerpen flyers in alle soorten en maten, hieronder enkele voorbeelden!

Wij schrijven ook uw teksten!

Een aantrekkelijk flyer ontwerp vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Onze tekstschrijver zegt veel met weinig woorden. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Flyer ontwerp en laten drukken?

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de flyer inclusief het drukken! Wij combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de flyers zo nodig  persoonlijk bij je af!

Beste prijs

Een uniek flyer ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde maar desondanks zijn wij zeer voordelig geprijsd. Een standaard A5 flyer heb je al vanaf 195 euro. Door vooraf een prijs vast te stellen en nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • Heb je geen verrassingen achteraf

Aanvraag formulier

Wat zeggen onze klanten?

Flyer ontwerp

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Flyer ontwerp

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje