Effectieve Emailmarketing

Krachtige marketingtool voor MKB bedrijven

Efficiënt, persoonlijk en meetbaar. Met emailmarketing bereik je precies wie je wilt bereiken! Maar hoe zorg je ervoor dat je niet direct in de prullenmand beland? Wees relevant en de ontvanger ziet jouw mailtje als een must-read!

Blijf in contact met je klant

Met emailmarketing blijf je in contact met je klant en kun je meer zaken doen zonder veel meer moeite. Gemiddeld halen bedrijven 80% van de omzet uit bestaande klanten. Haal jij dat ook?

De juiste strategie

Juist bij emailmarketing is de juiste strategie doorslaggevend. Het komt aan op goed plannen en goed schrijven. Een email moet relevante informatie bieden. Anders belandt je mail in de prullenmand en gaat die daar de volgende keer ook in.

Wees niet bang om je klanten af te schrikken met emails. Emailmarketing is inmiddels een vast gegeven. De meeste klanten zijn gewend om dagelijks tientallen en soms wel honderden emails te ontvangen. Kunst is om tussen al die mails op te vallen. Basisreclame weet hoe dat kan.

 

Emailmarketing

Gebruik handige tools en klantgegevens

Dankzij cookies of bijvoorbeeld de bestelgeschiedenis, weet jij wat jou klant interessant vindt. Zorg dat je de juiste emails naar je klanten stuurt en je zal veel beter scoren met emailmarketing.

Wij maken gebruik van onder meer Mailchimp om onze emailcampagnes uit te sturen. Met deze handige tool kun je eenvoudig groepen maken en bijvoorbeeld follow-up emails klaar zetten.

Bind potentiele klanten aan je met emailmarketing

Ook de bezoekers van je website die nog geen klant zijn kun je aan je binden. Het verzamelen van emailadressen is niets nieuws maar de manier waarop je dit doet maakt wel het verschil. Zorg ervoor dat hij of zij weet dat er een bericht kan komen, dan zal je email vanzelfsprekend geopend worden.

Wil je meer weten over emailmarketing? Neem contact op, wij vertellen je er graag meer over!

Emailmarketing

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

Emailmarketing Korte lijnen
Emailmarketing Flexibel en betaalbaar
Emailmarketing We doen wat we zeggen
Emailmarketing Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Emailmarketing

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Emailmarketing

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje