Brochure ontwerpen + drukken

Jouw brochure ontwerpen voor een vaste prijs

Bij brochure ontwerpen komt veel kijken. Product omschrijvingen die een goede lengte hebben en krachtige teksten bevatten. Productfoto’s die het product aantrekkelijk laten zien. Één stijl voor het brochure ontwerp maar met verrassende lay-out voor de pagina’s. Wij rekenen daarom prijzen per pagina.

Uniek ontwerp

Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan wij een uniek brochure ontwerp  maken, zodat jij jouw onderneming met een frisse en unieke uitstraling kunt promoten! Waarom zou jij voor Basisreclame.nl kiezen?

Brochure Ontwerpen

  • Altijd unieke brochure ontwerpen
  • Je weet vooraf wat de kosten zijn
  • Verschillende aanpassingsrondes
  • Binnen 5 dagen een ontwerp onder ogen
  • Brochures kunnen ook gedrukt worden

Je ontvangt binnen een uur reactie!

 Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden, is je marketingmix niet compleet met de nodige brochures. Tijdens een beurs, het netwerken of tijdens een verkoopgesprek blijft het een onmisbaar onderdeel. Overweeg je een brochure te maken? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Wij ontwerpen en schrijven brochures in alle soorten en maten, hieronder enkele voorbeelden!

Wij schrijven ook uw teksten!

Een brochure geeft vaak inhoudelijke informatie over de dienst of het product dat je promoot. Met graphics en mooie foto’s kan de tekst versterkt worden. Zonde van al die mooie beelden als de tekst dan niet ook pakkend en doeltreffend is, maar ook commercieel en gericht op sales. Om zoveel mogelijk te zeggen in zo min mogelijk woorden werken we samen met een tekstschrijver. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Brochure ontwerpen en laten drukken

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de brochure inclusief het drukken van de brochures! We combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de folders zo nodig  persoonlijk bij je af!

Gratis digitale PDF van jouw brochure

Indien gewenst leveren wij een lage resolutie pdf van je brochure. Een bestand die onder de 10 mb blijft zodat hij via email verzonden kan worden. Ook kunnen we de PDF op je website plaatsen.

Beste prijs

Een uniek ontwerp kost tijd en daarom geld. Je betaalt voor deze meerwaarde maar desondanks zijn wij zeer voordelig geprijsd. Een standaard A5 flyer heb je al vanaf 195 euro. Door vooraf een prijs vast te stellen en nauwkeurig af te spreken wat jij wilt, weet je precies waar je aan toe bent. Op deze manier;

  • Weet je wat de uiteindelijke kosten zijn
  • Weet je wat je kan verwachten
  • Heb je geen verrassingen achteraf

Kom in contact

Neem contact op om te brainstormen over jouw project.

Waarom Basisreclame?

De mooiste Brochure Ontwerpen Korte lijnen
De mooiste Brochure Ontwerpen Flexibel en betaalbaar
De mooiste Brochure Ontwerpen We doen wat we zeggen
De mooiste Brochure Ontwerpen Wij gaan voor jouw resultaat!

Plan een gesprek

Wat zeggen onze klanten?

De mooiste Brochure Ontwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

De mooiste Brochure Ontwerpen

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje